Krutbrännarens butik är fylld med hantverk, smycken, böcker, garn, bruksföremål, secondhandkläder och mycket mer. Här hittar du presenter och inredningsdetaljer till såväl stora som små. Välkommen!

Mycket av det hantverk vi säljer kommer från bygden - stickat, virkat och i tyg, borstar och trähantverk. Borstarna finns av olika slag för alla tillfällen. Till köket hittar du bak-, potatis- och diskborstar, till städningen finner du både små och stora sopborstar och kvastar. Vi har även borstar för kropp och själ, varför inte unna dig en riktigt bra badborste eller en borste för naglarna eller fötterna. 

De flesta av våra smycken andas medeltid och är mycket omtyckta. De är också populära att bära till medeltids-kläderna under Medeltidsveckan. Vårt utbud av smycken är stort. Här finner du nålar, broscher och hängsmycken, men också ringar, armringar och örhängen.

Visst är det skönt att ha en oläst bok tillhands när läslusten faller på. Hos oss hittar du många fina böcker för en stunds avkoppling och läsupplevelse i hängmattan. Och varför inte låta familjens minsting vara med och lyssna när du läser ur någon av alla våra trevliga rams- eller sagoböcker. Vi säljer också en hel del second-hand-böcker.

Just nu har butiken öppet: tisdag - fredag 12.00 - 17.00, samt lördag 12.00 - 16.00

Övrig tid öppnar vi gärna om du knackar på eller slår oss en signal innan du kommer.

Ett axplock av våra varor